1 år siden |  0 comments  |  Nyt om Teknologi

Siden internettets udbredelse omkring årtusindeskiftet er det gået enormt stærkt, og gradvist er de fleste aspekter af vores hverdag begyndt at tage digital form. Alt fra indkøb og underholdning til social kontakt og nyheder er blevet invaderet af internettet, og i dag bruger den gennemsnitlige dansker minimum et par timer på nettet dagligt. Af netop denne grund er internettet en unik mulighed for virksomheder, der kan bruges i adskillige henseender – både til at fange kundernes opmærksomhed, netværke og komme i kontakt med andre virksomheder, løse problemstillinger og meget, meget mere. Én af de mest undervurderede måder at bruge nettet, for virksomheder, er til at handle, på lige fod med privatkunderne. Nettet er oplagt, når der skal købes ind eller indgås nye samarbejder, og i dette indlæg kan du læse mere om, hvordan virksomheder i dag bruger nettet til at styrke forretningen.

Nyt inventar


Én af de mest oplagte måder at bruge nettet er selvfølgelig, når der skal handles ind til virksomheden. Nettet fungerer som en uendeligt stor markedsplads, der giver dig et meget bedre udbud, end når du kigger i fysiske butikker. Det større udbud er en fordel for dig, og gør at du kan finde lige nøjagtigt det, du leder efter – til den bedste pris. Tag eksempelvis, hvis I skal bruge nyt inventar til et kontorlandskab i virksomheden. I stedet for at kontakte det første og det bedste møbelhus med inventar til virksomheder, kan du finde lige nøjagtigt dem, der tilbyder en løsning, der passer til dit behov. Du kan eksempelvis handle kontorartikler hos rfkoffice.dk, som du måske aldrig havde kendt til, hvis ikke det var på grund af nettet.

Rådgivning


En anden måde, hvor internettet kan drages til fordel, er, når du vil indgå nyt samarbejde. Skal I eksempelvis bruge økonomisk rådgivning til enten budgettering eller bogholderi, kan du bruge nettet til at finde den helt rette rådgiver og samarbejdspartner. Hjemmesider er glimrende, når du vil teste vandene og kigge dig rundt efter den helt rette samarbejdspartner – du kan læse, hvad firmaet eller konsulenten præcist tilbyder og desuden hvilke kunder, de tidligere har arbejdet sammen med. Dermed er du meget bedre klædt på til at finde den fornødne hjælp til økonomisk rådgivning eller lignende, end hvis du blot var nødsaget til at kontakte én uden et forudgående indtryk.

Kendskab og kunder


Slutteligt er internettet selvfølgelig en enormt god marketingsplatform. Som sagt har internettet indtaget de fleste menneskers hverdag, og Hr. og Fru Danmark bruger rigtig meget tid online – både på de sociale medier og på søgemaskinerne, når de leder efter det ene eller andet. Derfor er det et godt sted at skabe kendskab til din virksomhed og selvfølgelig salg. Det er som regel billigere end traditionel markedsføring i aviser og på fjernsyn, men kræver også grundigere planlægning. En hjemmeside og en profil på de sociale medier, hvis det er relevant, er en god start, og du kan enten ansætte en medarbejder eller hyre hjælp udefra til at varetage din online tilstedeværelse, så du holder gang i forretningen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du mest ud af mobilen

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Mobilen er på mange måder blevet menneskets nye bedste ven. Det er selvfølgelig sket efter videreudviklingen til smartphones, så man nu stort set kan nøjes med mobilen som det eneste device, hvis man vælger den rigtige model. Men hvad er det så, mobi...

Hvad er søgemaskineoptimering?

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Mange virksomheder betaler dyre domme i deres forsøg på at nå ud til kunderne. De forsøger sig med alt muligt som biografvisninger, reklamer på storskærme, i avisen, tv osv. Alle disse former for promovering er effektive, men det er ikke altid, at de...