1 år siden |  0 comments  |  Nyt om Sundhed

Du kan ikke vide alt om alle emner, men du kan heldigvis læse dig til det meste, hvis du nyder at lære nyt. De såkaldte el cigaretter har ikke eksisteret i så mange år, men opmærksomheden har været enorm, så du bør også vide, hvad der definerer en el cigaret samt hvilke fordele og ulemper den elektroniske cigaret byder på.

Hvad består en el cigaret af?


Du behøver ikke at bevæge dig ret langt ned ad gaden for at støde på en person, som damper på en el cigaret, da mange danskere har sat deres lid til denne specielle cigaret.

Den traditionelle el cigaret består af et batteri, et mundstykke og en atomizer. Det specielle ved el cigaretten er, at den udskiller harmløs damp i stedet for røg. Dermed er det en perfekt løsning for dig, som er træt af, at tobaksrøg skader dig og dine omgivelser.

Hvorfor er el cigaretter så eftertragtede?


El cigaretter forhandles efterhånden i utallige butikker landet over, men hvorfor er de elektroniske cigaretter blevet så eftertragtede? Det er ikke uden risici at dampe løs, men du bør alligevel læse om de mange fordele, før du dropper idéen om at købe en el cigaret:

  • Det økonomiske aspekt – Du kan spare mange tusinde kroner årligt, hvis du beslutter dig for at kvitte smøgerne til fordel for en el cigaret. Der er rigtig mange penge at spare, uanset om du er vant til at ryge 5, 10 eller 20 smøger om dagen. Ønsker du at vide, hvor meget du kan spare, så kan du benytte dig af en online besparelsesberegner. De mange sparede penge kan bruges på rejser, møbler eller noget helt tredje, som vil komme dig til gavn.
  • Det helbredsmæssige aspekt – Det er langt fra sundt at dampe på en el cigaret, men det er ikke desto mindre sundere end at ryge en almindelig cigaret. El cigaretter giver dig den samme følelse af at ryge, men den helt store forskel er, at du slipper for de 4.000 kemiske stoffer, som der findes i en almindelig cigaret. Det er faktisk ikke kun dit eget helbred, men også dine medmenneskers helbred, du kan skåne ved at kvitte smøgerne.


Selvom dampning ikke er lige så usundt som traditionel rygning, så vil det selvfølgelig være mest optimalt, hvis du kan kvitte både cigaretter og el cigaretter. Det er måske ikke noget, som du kan kvitte fra den ene dag til den anden, men du kan som minimum forsøge at trappe ned.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den menneskelige behandling i 2018

9 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Vi som mennesker er bygget op på meget forskellige måder, og vi ønsker hver især vores egen livsstil. Vi lever vores liv forskelligt, og vi ønsker alle et helbred, der giver os friheden til det vi ønsker. Men i en mere og mere stresset  hverdag, komm...

Sådan virker en tryghedsalarm med GPS

10 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Der hører mange udfordringer med til livet generelt, både omkring skole, karriere, kærlighed, penge og sygdom og så videre. Men efterhånden som vi bliver ældre - og vi bliver jo heldigvis ældre og ældre – er udfordringerne ofte anderledes. Det er nye...

De 7 bedste (og gratis) sports-apps til din smartphone

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Både etablerede aktører og innovative nyankomne har for længst fået øjnene op for markedet for smart phone-apps, og dette har skabt et overflod af muligheder for ethvert behov. Vi ser her nærmere på nogle af de mest originale ideer, nyttige værktøje...