10 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Ferie

Muligvis er foråret lige om hjørnet, men ikke desto mindre kan vi hurtigt blive enige om, at der er utroligt koldt i vores kære lille land i disse dage. Det blæser, regner (eller sner!), og huer, handsker og varme jakker er et nødvendigt onde, hvis man skal udenfor. Er du også ved at være træt af at fryse konstant, skrue mere og mere op for radiatoren og bælle te dagen lang - alt sammen for at holde varmen? Så kan det være, at du skal overveje, om ikke en ferie til sydens varme vil gøre dig godt. Læs mere her og lad dig friste!

Afsted med dig


Det behøver faktisk ikke at tage mange stunder, før du kan være på vej mod varmere himmelstrøg. Faktisk er det lettere end nogensinde at finde hotel, flybilletter og lignende nu til dags takket været internettet. Få klik, og så er den ferie, du drømmer om på et skønt hotel, hjemme. Det behøver tilmed ikke koste spidsen af en jetjager, hvis du kigger dig godt om. En ferie vil også ofte bidrage til mere ro i sindet, et boost til parforholdet, et par glade børn og ikke mindst dejlige mindeværdige oplevelser, så hvad holder dig?

Oplevelser for store og små


Et godt bud på en feriedestination, hvor der er varmt og rig mulighed for oplevelser, er Grækenland. Især de græske øer er meget populære feriedestinationer, hvoraf blandt andet Rhodos, Kos og Kreta kan nævnes. Grækenland har smuk arkitektur, talrige soltimer og dejlige strande, og det er ikke svært at finde et usædvanligt lækkert hotel i landet. Uanset om du rejser med børn eller vil afsted på en kæresterejse, så er der mange muligheder for jer, og det er uafhængigt af, om I er mest til pool og afslapning eller museer og oplevelser. Kunne en tur til solrige Grækenland friste? Så se mere her.

Glem ikke


Når man rejser, glemmer man ofte en ting eller to. Er det ikke passet, pungen eller flybilletterne, så er situationen ikke helt så kritisk, men ikke desto mindre er det surt at glemme noget derhjemme, som muligvis kan være svært at opdrive i Grækenland - eller hvor du nu rejser hen. Eksempelvis er halstabletter en god idé at medbringe til det græske, idet det er praktisk talt umuligt at finde noget meget stærkere end et børnebolsje, hvis halsen kradser. Ud over dette kan det også være en god idé at gennemgå garderoben og kufferten for at klarlægge, om du nu også har det tøj, der skal til på ferien. I Danmark er dagene, hvor temperaturen er over 20 grader fåtallige, og derfor er det måske ikke shorts og soltoppe, du har mest af i klædeskabet. Men det er der råd for, for sådanne ting og meget mere kan du finde her.

Er du blevet fristet af al snakken om ferie, sol og lettere påklædning, så tag første skridt, og du er afsted før du aner. Rigtig god rejse - tag gerne lidt sol med hjem!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Råd til dig, der skal være rejseklar

9 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Er du ved at være klar til din næste uforglemmelige rejse, hvor du skal ud og opleve et sted langt væk hjemmefra? Det er ofte en rigtig god følelse, at man kan gå og glæde sig til den slags, og langt de fleste kommer i godt humør af at tænke på, hvor...

Billige flybilletter til London – sådan gør du

11 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Sidder du og slider med bøgerne og med eksamen, så er det måske svært ikke at drømme dig væk. Og det er sjældent kedelige, grå Danmark, som du tænker på, når udlængslen rammer. Tværtimod er det langt oftere fjernere himmelstrøg, som tankerne glider h...

Familieferie med masser af aktiviteter

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Hvem siger at man skal til udlandet, hvis man gerne vil holde ferie med familien, venner eller sin partner? Det kan være lidt udfordrende at få planlagt ferien, da der er mange ting man skal have med i overvejelserne i forbindelse med planlægning. Me...