5 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Bolig

Hvis du har brug for ekstra hjælp til at komme igennem dagen, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal gå på kompromis med indretningen. Med en kreativ tankegang og et åbent sind kan den praktiske del af hjemmet uden problemer gå hånd i hånd med en spændende og moderne indretning.

Indretningen i din bolig er helt essentiel for en tryg og glad tilstedeværelse i hjemmet. Dit hjem skal være der, hvor du har det allerbedst, og hvor du kan færdes uden problemer. Indretningen i dit hjem skal give lyst og anledning til inspiration og skal være en medvirkende faktor til at komme igennem dagen.

Inkludér særlige hjælpemidler


Hvis du gerne vil kunne klare dig selv, men har særlige udfordringer, kan det være nødvendigt med hjælpemidler, eksempelvis fra Liftup. Særlige hjælpemidler kommer i mange former, og der findes en løsning til enhver udfordring. Hvis du har brug for inspiration til valg af hjælpemidler, så klik her og besøg liftup.dk/da her.

Selvom hjælpemidler til tider kan synes malplaceret i et ellers fint og moderne hjem, kan det sagtens integreres på en god måde. Den grundlæggende tanke må være, at indretningen skal give mening, være funktionel og personlig.

Personlighed og charme er to vigtige elementer at have med sig, når du skal indrette dit hjem. Det skal gerne være to underliggende tanker, der går igen i dit hjem. Her kan du med fordel besøge www.stilit.dk, hvor du kan finde små fine nips og andre indretningselementer, der vil have en nordisk og minimalistisk stil – og det vil kun give dit hjem mere kant.

Hav fokus på badeværelset


Badeværelset er for de fleste et meget privat sted, hvorfor det gerne skal være muligt at benytte det selv. Her kan det være en fordel med et skridsikkert gulv samt ordentlig belysning. En ordentlig lampe behøver ikke nødvendigvis at være en klodset, kedelig, klassisk badeværelseslampe, men kan med fordel være noget anderledes, der giver personlighed og charme.

Hvis du ikke har købt dit nye hjem endnu, kan det være en god ide at sørge for, at badeværelset kommer til at ligge så tæt på soveværelset som muligt. Dette vil være en stor hjælp, hvis du skal på toilettet om natten. Hertil vil lys, der tænder automatisk, være essentielt. Desuden bør du fjerne alle unødige forhindringer på vejen hertil.

Indret køkkenet praktisk


Køkkenet er et sted, hvor man befinder sig mange timer i døgnet. Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort de rigtige overvejelser i forhold til den hverdag, som du har. Hvis du elsker at bage meget, kan det eksempelvis være en god ide at placere ovnen i den rigtige højde.

Desuden er det værd at overveje materialer, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Dette vil bidrage til, at der lettere bliver holdt orden i køkkenet. I køkkenet vil der endvidere være rig mulighed for at give den gas med pynteting og forskellige nips, der falder i din smag.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan forbereder du renovering af din bolig

6 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Har du planer om en større renovering af din bolig? Det er fantastisk at renovere ens bolig, da du bagefter får et bedre hjem. Det kræver dog også meget arbejde og især forberedelse at lave en renovering af boligen. I denne artikel har vi derfor saml...

Hold indbrudstyven for døren!

6 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Når indbrudstyven lusker omkring dit hus, er der flere pejlemærker han går efter. Det første er alarmskilte og klistermærker på dine vinduer. Det fortæller indbrudstyven, at huset ikke er uden problemer at bryde ind i. Ved installering af tyverialarm...

Skal du flytte? Her er 3 gode råd

7 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

At flytte er en stor dag. Om man flytter til en ny by eller blot en ny type hus, kan det forandre meget i ens hverdag. Det kan være et stort og uoverskueligt projekt at flytte, men her følger 3 gode råd til dig, der står overfor en flytning. Råd...