1 år siden |  0 comments  |  Nyt om Shopping

Det er de færreste forældre, der ikke er super opmærksomme på deres børns behov og ønsker. Børnene bliver ofte prioriteret over alle andre aftaler og gøremål. Især når det handler om mad, påklædning og legetøj, er de danske forældre utrolig gode til at forkæle deres børn. Der er dog modsat rigtig mange forældre, der glemmer at medtænke deres børn, når boligen skal indrettes. For hvad er egentlig den optimale indretning, hvis ønsket er at skabe et børnevenligt hjem? I dette blogindlæg får du et indblik i netop dette.


Udvælg de rigtig møbler


Ingen indretning uden møbler. De fleste forældre er sandsynligvis opmærksomme på at købe børneseng, børnestol og hvad der ellers findes af møbler til børn. Dette er nemlig møbler, der er udviklet specifikt til børn. Men hvad med hjemmets øvrige møbler såsom sofa og spisebord – hvordan tænker man på bedste vis børnene ind i valget af disse?

Først og fremmest er det vigtigt at vælge møbler, der minimerer risikoen for, at børn kan slå sig på dem. Vælg derfor ikke møbler med skarpe kanter og lignende, hvis du har små børn, der kravler eller løber omkring i fuld fart. Du finder et stort udvalg af møbler til hjemmet på www.trademax.dk.

For at indrette det perfekte børnevenlige hjem er det også vigtigt, at du tænker over, hvordan netop jeres familie hygger. Hvis det er i sofaen foran tv’et, er det eksempelvis en rigtig god idé at købe en stor sofa med plads til hele familien. Hygger jeres familie derimod med forskellige brætspil, kan det være en id´e at indrette et særligt spilområde. Det er kun fantasien, der sætter grænser – men dine børn vil uden tvivl sætte pris på, hvis jeres hjem bærer præg af, at de også bor der.


Indretning på udendørsarealer


Når de fleste mennesker hører ordet indretning, vil de ofte forbinde det med indretning indendørs. Dette er dog på ingen måde en fyldestgørende forståelse af ordet. Særligt når det kommer til indretning af det perfekte børnevenlige hjem, er det nemlig vigtigt, at du også inddrager udendørsarealerne. Børn er vilde med at lege udendørs. Det er både sundt og godt for krop og sjæl. Derfor er det genialt, hvis du formår at indrette boligens udendørs areal på bedste vis. Har du eksempelvis nogle børn, der er vilde med fodbold, kan du sætte et fodboldmål op i haven og købe tilhørende fodbolde. Dette indbyder til masser af timers sjov og underholdning. Følg linket til fodbolde her. Har du derimod yngre børn, der endnu ikke har motorik til at spille fodbold, kan du med fordel placere en sandkasse eller et legehus i haven. Det er faktisk ikke så afgørende, hvad du indretter dine udendørsarealer med, så længe haven indbyder til sjov og leg. Andre gode bud på indretning af en sjov og børnevenlig have er ved at placere gynger eller en trampolin i haven. Du bør dog være opmærksom på at have det rette sikkerhedsudstyr og klare retningslinjer, hvis du anskaffer en trampolin til dine børn. Det er som sagt kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din have bliver børnevenlig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gaven til den store dag

8 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Den store dag er lige rundt om hjørnet for nogle, du har kær. At gifte sig er en livsforandrende beslutning – to mennesker vælger hinanden på godt og ondt. Dagen har med sine festligheder, traditioner og gæster et magisk skær, der gør den uforglemmel...

Tips til online shopping

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Når du shopper online, er der masser af gode handler at gøre. Men der er også stor risiko for, at du gør en dårlig handel eller ender med at betale for et produkt, du aldrig modtager. Hvis du følger et par enkle tips kan du hurtigt få en meget bedre...

Hvad skal jeg fokusere på, når jeg skal vælge lænestol?

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Har du besluttet dig for, at du ønsker at forkæle dig selv med en ny lænestol? Hvis det er tilfældet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er mange aspekter, du skal have fokus på, hvis du ønsker at sikre dig, at du ender med at foretage et k...