Sådan får du feriestemningen til at vare ved

Denne artikel er betalt indhold, lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider

At rejse er at leve. Sådan lyder talemåden, og der er jo nok noget om det. Hos de fleste er hverdage fyldte med pligter i forholdet til arbejdet og hjemmet. Der er mange ting som skal passes ind i løbet af ugen, hvorfor mange af os går rundt og stresser. Men derimod skal ferien også nydes for fuld skrue. Den der befriende afslappethed, der først rammer de ømme skuldre og hovedet, når man kommer af sted og ned i varmen, er nærmest umulig at finde andre steder end i en solfyldt strandstol, på en naturskøn vandretur eller på en hyggelig fortovscafé. Det er den mest fantastiske følelse og en velfortjent afbræk fra hverdagen. Men ferier varer ikke for evigt, selvom man mange gange ønsker det. Et er, hvad ferier kan gøre ved os, noget andet er, om vi holder denne følelse og stemning ved lige, når ferien er slut, og hverdagen og madpakkerne igen banker på døren. Og hvorfor egentlig ikke gøre det – lade feriestemningen vare lidt længere?

Tag ferie minderne med hjem i haven!

Der er ikke noget bedre end som at sidde på en fortovscafé eller på terrassen ved sin ferielejlighed og nyde et velsmagende måltid i selskab med dem, man holder allermest af. Der er noget særligt over det der med at spise udendørs, og derfor kan noget så simpelt som havemøbler og ikke mindst -hynder faktisk være med til at bevare feriestemningen, når man er kommet hjem til Danmark igen.

De fleste af os har allerede havemøbler på terrassen, så der er ingen grund til at skulle ud at investere i nye. Løsningen er at give dem et ekstra pift af ferie ved at skifte hynderne ud! Her kan du nemt og effektivt bruge tiden på at vælge de helt rigtige hynder, som i dine øjne afspejler ferie og idyl. At investere lidt tid i at vælge de rigtige farver og tilbehør på terrassen gør, at man virkelig kan nyde sin have samt bevare feriefølelsen derhjemme. Du kan for eksempel vælge lavendelfarvede og drøm dig tilbage til Provence, knaldrøde og bliv mindet og de romerske fortorvscaféer eller limegrønne som liggestolene på et ferieresort i Thailand. Supermarkeder som Bilka har et enormt udvalg af hynder i alle former og farver. Du kan bare se udvalget her og gøre din have til det mest idylske sted at være og slappe af i godt selskabet i sommerens dejlige og varme aftner.

Pak kufferten og hold ferie i flere måneder

Vi er alle sammen forskellige, hvilket også betyder at nogle af os foretrækker ferie i længere periode, mens andre sagtens kan nøjes en uge sydpå. Er du en af dem, der har behov for den helt ægte vare, er det måske værd at overveje at tage af sted i længere tid ad gangen, så du for alvor finder ro, få slappet af og nyde kulturen i den pågældende destination. Langtidsferie er rejser, hvor du er af sted fra tre og helt op til 27 uger. Det kræver lidt mere planlægning, men det er bestemt tiden værd. Desuden ved at være det samme sted i så lang tid, bliver ferien og afslapningen en rutine, og du vil som regel være kommet så meget ned i gear, at du kan tage nyfunden ro med hjem fra rejsen. Med andre ord vil du helt sikkert være klar til at tage kampen op med hverdagene fyldte med masser af gøremål og pligter. Derfor står du og tænker, at du har brug for et længere afbræk fra hverdagen, så pak kufferten og find en langtidsferie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *