Alarmskilte der afholder indbrudstyve

7 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Bolig

Når indbrudstyven lusker omkring dit hus, er der flere pejlemærker han går efter. Det første er alarmskilte og klistermærker på dine vinduer. Det fortæller indbrudstyven, at huset ikke er uden problemer at bryde ind i. Ved installering af tyverialarm viser statistikken tydeligt, at det udsender tydelige indikationer, der aflokker tyven, som hurtigt går videre til et andet hus, som ikke har alarmskilte hængende.

De fleste alarmklistermærker er udviklet til, at en potentiel tyv hurtigt opdager dem, selv i mørke, da de reflekterer lys f.eks. fra en lommelygte. Husk dog at opsætte skiltene ved alle indgange og vinduer, så tyven ikke kan undgå at lægge mærke til hvor godt dit hus er sikret.

Skræm tyvene væk med et alarmskilt i hård plast


Der er flere studier der viser, at Alarmskilte har en præventiv virkning og reducerer risikoen for indbrud! Alarmskilte reducerer faktisk risikoen for indbrud med op til 73 %. Det er en simpel metode og ganske diskret. Ved at forhindre hele 7 ud af 10 indbrudsforsøg, er de helt klart investeringen værd. Det er en husejers minimale indsats til at holde de fleste tyve for døren.

Derudover er der yderligere fordele, hvis der investeres i skilte i hård plast. Disse skilte er kvalitet og vejrbestandige og kan bruges indendørs såvel som udendørs.

Et alarmskilt er altså en ganske nem og billig informationsmetode til sikring af dit hjem.

Sikring af erhvervsejendomme med de rette afmærkninger


Der er utrolig mange virksomheder på markedet, som producerer og sælger skilte i alverdens materialer. Til private er de fleste allerede kendt med diverse byggemarkeder, såsom harald-nyborg, og her kan man nemt og billigt købe de mest almindelige skilte.

Virksomheder der ønsker mere specialiserede advarselsmærkater vil dog ofte søge andre veje. Specialiserede afmærkninger kræver en mere alsidig produktion, hvor virksomheden Industriprint i dag bliver anset som værende den førende leverandør af serigrafiske løsninger, herunder produktionen af skilte.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan forbereder du renovering af din bolig

7 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Har du planer om en større renovering af din bolig? Det er fantastisk at renovere ens bolig, da du bagefter får et bedre hjem. Det kræver dog også meget arbejde og især forberedelse at lave en renovering af boligen. I denne artikel har vi derfor saml...

Skal du flytte? Her er 3 gode råd

8 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

At flytte er en stor dag. Om man flytter til en ny by eller blot en ny type hus, kan det forandre meget i ens hverdag. Det kan være et stort og uoverskueligt projekt at flytte, men her følger 3 gode råd til dig, der står overfor en flytning. Råd...

Indret hjemmet med en moderne klassiker; Flagermusstolen

11 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Stolen er blandt vores allervigtigste møbler og der er flere forskellige ting der må overvejes, før man erhverver sig en ny stol. Siddekomforten er naturligvis blandt én af tingene, mens også funktionaliteten og størrelsen er af afgørende betydning....