Alarmskilte der afholder indbrudstyve

3 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Bolig

Når indbrudstyven lusker omkring dit hus, er der flere pejlemærker han går efter. Det første er alarmskilte og klistermærker på dine vinduer. Det fortæller indbrudstyven, at huset ikke er uden problemer at bryde ind i. Ved installering af tyverialarm viser statistikken tydeligt, at det udsender tydelige indikationer, der aflokker tyven, som hurtigt går videre til et andet hus, som ikke har alarmskilte hængende.

De fleste alarmklistermærker er udviklet til, at en potentiel tyv hurtigt opdager dem, selv i mørke, da de reflekterer lys f.eks. fra en lommelygte. Husk dog at opsætte skiltene ved alle indgange og vinduer, så tyven ikke kan undgå at lægge mærke til hvor godt dit hus er sikret.

Skræm tyvene væk med et alarmskilt i hård plast


Der er flere studier der viser, at Alarmskilte har en præventiv virkning og reducerer risikoen for indbrud! Alarmskilte reducerer faktisk risikoen for indbrud med op til 73 %. Det er en simpel metode og ganske diskret. Ved at forhindre hele 7 ud af 10 indbrudsforsøg, er de helt klart investeringen værd. Det er en husejers minimale indsats til at holde de fleste tyve for døren.

Derudover er der yderligere fordele, hvis der investeres i skilte i hård plast. Disse skilte er kvalitet og vejrbestandige og kan bruges indendørs såvel som udendørs.

Et alarmskilt er altså en ganske nem og billig informationsmetode til sikring af dit hjem.

Sikring af erhvervsejendomme med de rette afmærkninger


Der er utrolig mange virksomheder på markedet, som producerer og sælger skilte i alverdens materialer. Til private er de fleste allerede kendt med diverse byggemarkeder, såsom harald-nyborg, og her kan man nemt og billigt købe de mest almindelige skilte.

Virksomheder der ønsker mere specialiserede advarselsmærkater vil dog ofte søge andre veje. Specialiserede afmærkninger kræver en mere alsidig produktion, hvor virksomheden Industriprint i dag bliver anset som værende den førende leverandør af serigrafiske løsninger, herunder produktionen af skilte.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det kan betale sig at energirenovere

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Det handler om at være på forkant med fremtiden, så man ikke bliver overrasket af nutiden. Hertil er der selvfølgelig mange muligheder. Et af dem er at energirenovere. Miljøet er skrantende. Det er uomtvisteligt. I Danmark er bygninger i privaten en...

Indret hjemmet med en moderne klassiker; Flagermusstolen

7 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Stolen er blandt vores allervigtigste møbler og der er flere forskellige ting der må overvejes, før man erhverver sig en ny stol. Siddekomforten er naturligvis blandt én af tingene, mens også funktionaliteten og størrelsen er af afgørende betydning....

Byplakter - hvad og hvorfor?

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Indretning af boligen er noget, som på den ene eller anden måde optager mange danskere. Da boligen gerne skulle forestille sig at være ens hjem, handler det om at skabe en atmosfære, der på den ene side gør, at man føler sig afslappet, men som samtid...