1 år siden |  0 comments  |  Nyt om Ferie

Den danske sommer står lige for døren, og forhåbentlig er dette lig med fantastisk sommervejr, badeture til de danske strande og spisning af is ved proppede ishuse. Hvis din sommerferie skal tilbringes i Danmark, er dette måske lig med campingferie. I de seneste år har campingferien opnået en renæssance, og flere og flere tager på campingferie i det danske sommerland, mens de krydser fingre for solskin og sommer. Hvis du, ligesom tusindvis af andre danskere, ønsker at tage på campingferie, er der en række ting, som du bør klargøre samt overveje, inden du spænder vognen for bilen. I denne artikel får du derfor gode råd til, hvordan du kan gøre hele familien klar til campingferie i det danske sommerland.

Forbered din campingferie hjemmefra – tænk praktisk


Bilen og campingvognen er propfyldt og pakket til renden, og familien er på vej på sommerens hyggelige campingferie. Man skulle næsten tro, at intet kunne gå galt – men kan det? Hvis du skal have en god campingferie, er det vigtigt at forberede dig hjemmefra, så alting er på plads, når du skal på tur.

Først og fremmest er det vigtigt, at campinggrejet er i orden – herunder fortelt, møbler, køkkenudstyr og så videre. Alle disse ting er aldeles nyttige på ferien, og du kan hurtigt komme til at mangle en grydeske eller andre småting, hvis du ikke tager dig god tid til at pakke.

Derudover skal familiens oppakning af påklædning være i orden – og her kan det være problemfyldt at pakke til den danske sommer. Igen bør du dog tænke praktisk, og når du pakker til børnene skal du blandt andet huske varmt overtøj og regntøj, så du er sikret mod den danske sommers ustadige vejr. Du kan se et stort udvalg af lækkert børnetøj i god kvalitet ved at følge dette link www.miniature.dk.

Find den rigtige campingplads


Når alt det praktiske er ordnet og campingvognen er udstyret med praktisk grej, er det på tide at finde den rette campingplads. Det er ofte en rigtig god idé at bestille en plads hjemmefra, specielt hvis I rejser i højsæsonen. På nettet kan I se et stort udvalg af danske campingpladser, hvoriblandt I helt sikkert kan finde netop den plads, som har alt hvad I behøver. Hvis I har små børn, kan det være en god idé at lede efter en plads, som har legepladser, swimmingpools og måske en lækker sandstrand, mens kravene er anderledes, hvis børnene er voksne.

Få styr på forsikringerne


Sidst, men ikke mindst, bør I tjekke, om forsikringerne er i orden. Når du er på campingferie, kører du nærmest rundt med et lille sommerhus bag på bilen, hvilket ikke altid er ufarligt. Også derfor bør du have en komplet campingvognforsikring, som dækker kasko, indbo og vejhjælp, hvis uheldet skulle være ude. Hos Next kan du finde en god og billig forsikring, som kan sikre dig og familien mod uventede uheld, så I altid kan være helt sikre på campingferien. Find en campingvogn forsikring her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Råd til dig, der skal være rejseklar

9 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Er du ved at være klar til din næste uforglemmelige rejse, hvor du skal ud og opleve et sted langt væk hjemmefra? Det er ofte en rigtig god følelse, at man kan gå og glæde sig til den slags, og langt de fleste kommer i godt humør af at tænke på, hvor...

Tøj til rejsen

10 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Muligvis er foråret lige om hjørnet, men ikke desto mindre kan vi hurtigt blive enige om, at der er utroligt koldt i vores kære lille land i disse dage. Det blæser, regner (eller sner!), og huer, handsker og varme jakker er et nødvendigt onde, hvis m...

Billige flybilletter til London – sådan gør du

11 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Sidder du og slider med bøgerne og med eksamen, så er det måske svært ikke at drømme dig væk. Og det er sjældent kedelige, grå Danmark, som du tænker på, når udlængslen rammer. Tværtimod er det langt oftere fjernere himmelstrøg, som tankerne glider h...