bedste version af dig

3 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Sundhed

Når man har fået fastlagt en hverdag, kan man hurtigt komme til at blive en slave af ens egne vaner. Selvom dette selvfølgelig kan gøre, at hverdagen bliver lettere at komme igennem, kan det også være farligt, hvis man stopper med at overveje de valg, som man træffer i livet.
Hvis man ikke forsøger at udfordre sig selv, vil man nemlig aldrig forbedre sig selv, og man vil derfor ikke blive den bedste version af sig selv.
Hvis man har været igennem en stresset periode, kan det være sundt, hvis man tager en tid, hvor man kører på autopilot, men det er samtidig også vigtigt, at man er i stand til at komme ud af denne vane, når man igen har det godt.

Det kan være, at man eksempelvis begynder at fokusere mere på sin træning. De fleste går rundt med en vision om, hvordan de ønsker at se ud, og dette vil ofte kræve en del arbejde. Udover, at man selvfølgelig er nødt til at går op i både træning og kost, skal man også sætte sig ind i, hvordan ens krop fungere. Dette kunne eksempelvis være, hvornår man bør tag tilskud i form af proteinpulver eller fiskeolie.

Bliv klogere

Dog behøver det nødvendigvis ikke at handle om, at man skal forbedre sin fysiske form, når man ønsker at blive en bedre version af sig selv. Det kan også være, at man ønsker at blive klogere. Dette kan være noget i forbindelse med ens arbejde, men det kan også blot være et tilfældigt emne. Hvis man ønsker at vide mere om et emne, findes der heldigvis en lang række podcasts eller hjemmesider, som man kan besøge. Det er efterhånden muligt at finde podcasts, der belyser stort set alle emner. Hvis man ønsker at gøre noget ekstra, kan man vælge at tage et online kursus.

Bliv mere åben

Når man går i sin faste hverdag, kan man hurtigt sætte sig fast på nogle faste værdier og idéer. I takt med, at man bliver mere og mere sat fast på disse idéer, kan det være svært at forblive åben. Derfor kan det også være sundt, hvis man fra tid til anden forsøger at minde sig selv om at møde verden med et åbent sind. Dette kan i virkeligheden være det sværeste af alle de før nævnte råd, dog er det samtidig også det vigtigste.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den menneskelige behandling i 2018

9 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Vi som mennesker er bygget op på meget forskellige måder, og vi ønsker hver især vores egen livsstil. Vi lever vores liv forskelligt, og vi ønsker alle et helbred, der giver os friheden til det vi ønsker. Men i en mere og mere stresset  hverdag, komm...

Sådan virker en tryghedsalarm med GPS

10 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Der hører mange udfordringer med til livet generelt, både omkring skole, karriere, kærlighed, penge og sygdom og så videre. Men efterhånden som vi bliver ældre - og vi bliver jo heldigvis ældre og ældre – er udfordringerne ofte anderledes. Det er nye...

De 7 bedste (og gratis) sports-apps til din smartphone

11 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Både etablerede aktører og innovative nyankomne har for længst fået øjnene op for markedet for smart phone-apps, og dette har skabt et overflod af muligheder for ethvert behov. Vi ser her nærmere på nogle af de mest originale ideer, nyttige værktøje...