6 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Bolig

Der er mange fordele ved Epoxy Gulve. Det er en pålidelig og holdbar overflade, som især har sin force ved kommercielle og industrielle bygninger.

Normalt anvendes epoxy over betongulve, for at sikre en ensartet og høj kvalitet over en glad og holdbar overflade. En overflade der kan holde i mange år mens det udsættes for tungt materiel. Ved mange industrielle bygninger, herunder varehuse er det næsten et krav at benytte epoxy som den foretrukne belægning, da disse bygninger har høje krav til vedligeholdelse og stand – hvor epoxy er den nemmeste og bedste løsning.

Epoxy gulvbelægning


Epoxy gulvbelægning har brug for en renset overflade for at klæbe ordentligt. Det er vigtigt at reparere alle større revner og ujævnheder inden påføringen af epoxy.

Epoxybelægning bør ikke påføres over glat beton. Overfladen bør være ru nok til at sikre optimal vedhæftning. Sørg desuden for at fjerne alt fedt, før belægningen påføres.

Før du anvender epoxy, skal du sørge for, at temperaturen er korrekt. Her anbefaler vi altid at producentens anbefalinger følges. Hvis belægningen påføres ved forkerttemperatur end angivet, kan applikationen boble og skrælle.

Når produktet er blandet, begynder tidspresset. Du har nemlig kun en bestemt tid til at påføre epoxy-belægningen, før det begynder at hærde.

Fordele ved Epoxy Gulvbelægning

  • Epoxybelægninger skaber en skinnende højglansoverflade, hvor lysstyrken af et område med epoxygulv kan forøges med op til 200%.

  • Epoxy er en slidstærk og holdbar overflade, som er i stand til at modstå tung og kontinuerlig trafik.

  • Epoxy er hurtigt og nemt at påføre.

  • Det er utrolig nemt at rengøre.

  • Epoxy er ideel til lagre og industrielle varehuse,

  • Belægningen er resistent mod oliepletter, vand perler på overfladen og rengøres nemt.

  • Epoxy gulve har en lang holdbarhed, når anvendt korrekt.


Det er bestemt ikke svært at liste fordele i forhold til andre traditionelle belægninger. Ovenstående fordele betragtes dog typisk som de vigtigste. H

Hvis Epoxy Gulve har interesse, så anbefaler vi altid at benytte fagstærke producenter, hvor Vesla Gulve A/S klart må anses som værende storspilleren på dette marked.

Klik her for at besøge virksomheden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan forbereder du renovering af din bolig

7 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Har du planer om en større renovering af din bolig? Det er fantastisk at renovere ens bolig, da du bagefter får et bedre hjem. Det kræver dog også meget arbejde og især forberedelse at lave en renovering af boligen. I denne artikel har vi derfor saml...

Hold indbrudstyven for døren!

7 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Når indbrudstyven lusker omkring dit hus, er der flere pejlemærker han går efter. Det første er alarmskilte og klistermærker på dine vinduer. Det fortæller indbrudstyven, at huset ikke er uden problemer at bryde ind i. Ved installering af tyverialarm...

Skal du flytte? Her er 3 gode råd

8 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

At flytte er en stor dag. Om man flytter til en ny by eller blot en ny type hus, kan det forandre meget i ens hverdag. Det kan være et stort og uoverskueligt projekt at flytte, men her følger 3 gode råd til dig, der står overfor en flytning. Råd...