1 år siden |  0 comments  |  Nyt om Shopping

Det er ingen overraskelse, at dansk design hitter verden over. Både inden for møbler, tøj og boligindretning er danskerne frontløbere, og det kan ses i butikkerne rundt omkring i landet. I artiklen her vil vi kigge nærmere på, hvad der specielt hitter i af dansk design, og hvorfor det er, at dansk design har sådan en international succes.

H2O hitter hos de unge sportsudøvere


H2O er og bliver en klassiker inden for sportstøj. Det er et mærke, der er kendt for at være designet specielt til netop hårdt fysisk belastning, og det er et mærke, der samtidig formår at inddrage så meget stil og elegance, at det faktisk tit og ofte er smartere end tøjmærker, som specielt er designet til eksempelvis formelle formål. For den yngre generation har man for alvor taget godt hånd om det danske tøjmærke, da man i denne generation sætter pris på netop den specielle stil, der er ved mærket. H2O har klassisk tre striber over brystkassen, som i forskellige farvekombinationer skaber et unikt design. Det er specielt og fantastisk på en og samme tid, og er man nysgerrig for at finde et overblik over H2Os lækre sortiment, kan man se mere på www.h2o-sportswear.com/da/.

Boligindretning med Södahl


I 1963 grundlagdes et firma med boligindretning, der skulle vise sig at blive en større international succes, hvorved sortimentet er kendt i hele Skandinavien, og hvor varemærket er kendt for at være af en kvalitet, der er svær at genkende i andre produkter. Södahl laver al form for boligindretning, og man kan derfor kigge forbi dette unikke mærke, uanset om man skal bruge indretningselementer til stuen, køkkenet eller toilettet. Faktisk kan man få boligindretning fra Södahl, uagtet hvor i boligen man skal have indretningselementer.

Inspirationskilderne bag Södahl er de store internationale designbyer, New York, Paris og London, som er kendte for en vanvittig inspirerende designkultur. Du kan således finde lighedstegn med de klassiske byer i alt, hvad Södahl laver, og det er blandt andet det, der gør, at Södahl er så populære på internationalt plan.

Södahl har som sagt et voldsomt omfattende sortiment af produkter i alverdens afskygninger, og man kan på ingen måde få et overblik over alle varemærkets produkter ved et enkelt kig på deres hjemmeside. Dog bør du, hvis du søger et gennemgående overblik over sortimentet, tjekke produktporteføljen alligevel, da man således også får et klart overblik over, hvad mærket egentlig indeholder. Tjek sortimentet på www.soedahl.dk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gaven til den store dag

8 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Den store dag er lige rundt om hjørnet for nogle, du har kær. At gifte sig er en livsforandrende beslutning – to mennesker vælger hinanden på godt og ondt. Dagen har med sine festligheder, traditioner og gæster et magisk skær, der gør den uforglemmel...

Tips til online shopping

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Når du shopper online, er der masser af gode handler at gøre. Men der er også stor risiko for, at du gør en dårlig handel eller ender med at betale for et produkt, du aldrig modtager. Hvis du følger et par enkle tips kan du hurtigt få en meget bedre...

Hvad skal jeg fokusere på, når jeg skal vælge lænestol?

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Har du besluttet dig for, at du ønsker at forkæle dig selv med en ny lænestol? Hvis det er tilfældet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er mange aspekter, du skal have fokus på, hvis du ønsker at sikre dig, at du ender med at foretage et k...