folk stiger paa flyet

11 måneder siden |  0 comments  |  Nyt om Ferie

Sidder du og slider med bøgerne og med eksamen, så er det måske svært ikke at drømme dig væk. Og det er sjældent kedelige, grå Danmark, som du tænker på, når udlængslen rammer. Tværtimod er det langt oftere fjernere himmelstrøg, som tankerne glider hen imod, når du sveder over problemformuleringer og pensum. Og her behøver det ikke nødvendigvis at være et helt urealistisk rejsemål på den anden side af jorden. Eller et, der koster det hvide ud af øjnene og komme til. Tværtimod er det nære også ofte ganske godt.

London er en af de lækreste, mest levende og mest spændende storbyer i Europa. Det er en hovedstad, hvor der hele tiden sker noget. Hver sæson har sit eget særpræg, og hver bydel har noget helt særligt at byde på. Det er faktisk helt lige meget, hvad du er mest til. Elsker du shopping, så kan London byde på maser af dette. Elsker du kultur, så er der både seværdigheder og kunstmuseer på ethvert gadehjørne. Og elsker du natteliv og byture, så er både pubs og diskoteker tilgængelig over alt i den engelske hovedstads centrum.

Sådan kommer du billigst til London


Jaja, tænker du nok, imens du med et suk smækker bogen i. Det er fint nok det hele, men hvad så med pengene? London er jo ikke nogen billig by at være i, og flybilletterne koster garanteret også det hvide ud af øjnene. Men lige netop her tager du faktisk fejl. For flybilletter til London kan sagtens være billige – og faktisk ikke bare lidt billige, men ekstremt billige. En billet tur retur kan nemt komme under tusind kroner, og dette er en pris, som selv det mest pressede studenterbudget for det meste kan akkommodere uden alt for store problemer.

Når du skal lede efter din billige flybillet, så er det en god idé at tænke lidt ud af boksen og tjekke alle mulighederne ud. Der er mange billige billetter til London i omløb, men mange af de ellers billige priser kan faktisk overgås af nogen, der er endnu billigere endnu. Det handler bare om, ikke med det samme at vælge de største og mest kommercielle udbydere. Ofte er det nemlig de lidt mindre hjemmesider, hvorpå de bedste tilbud på flybilletter til London er at finde. Lad derfor være med at tage det første det bedste tilbud, som popper op på din skærm.

Tænk alternativt, når du vælger soveløsninger


Ud over billige flybilletter, så er der selvfølgelig også andre måder, hvorpå du kan gøre din tur til London langt mere billig end den ellers ville have været. Det er for eksempel oplagt at kigge på forskellige muligheder inden for sovepladser. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at vælge det dyreste hotel, eller et hostel, hvor du skal dele sovesal med 12 andre mennesker. Derimod er der rig mulighed for andre og billigere alternativer. Air BnB og Couchsurfing er eksempler på disse. Her har du mulighed for at spare og samtidig møde nye mennesker.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Råd til dig, der skal være rejseklar

9 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Er du ved at være klar til din næste uforglemmelige rejse, hvor du skal ud og opleve et sted langt væk hjemmefra? Det er ofte en rigtig god følelse, at man kan gå og glæde sig til den slags, og langt de fleste kommer i godt humør af at tænke på, hvor...

Tøj til rejsen

10 måneder siden By FagBogInfo 0 Comments

Muligvis er foråret lige om hjørnet, men ikke desto mindre kan vi hurtigt blive enige om, at der er utroligt koldt i vores kære lille land i disse dage. Det blæser, regner (eller sner!), og huer, handsker og varme jakker er et nødvendigt onde, hvis m...

Familieferie med masser af aktiviteter

1 år siden By FagBogInfo 0 Comments

Hvem siger at man skal til udlandet, hvis man gerne vil holde ferie med familien, venner eller sin partner? Det kan være lidt udfordrende at få planlagt ferien, da der er mange ting man skal have med i overvejelserne i forbindelse med planlægning. Me...